TEKLA fabrics

Tekla ble grunnlagt med sikte på å oppdage det beste sengetøyet mulig. Vår hensikt er å fremheve stoffets natur og deres inneboende egenskaper.

Tenk på Tekla som Celine av sengetøy; den er minimalistisk, stilig, og merkevaren er veldig bra. Fargene deres, fra en kremgul til en puffy blekrosa, er alt du trenger for å gjøre soveplassen din til en liten bit av himmelen. Bomulls- og linstoffene dine eldes godt, så sengen din vil se frisk ut i lang tid.

Sengen er på en gang et sted for å trekke tilbake, komfort, rekreasjon og hvile: en konstant av sorter. Det er her at vi er mest utsatt, vår mest private, og vår mest rolige. Det er synkront stedet for vår oppgang og vår ¨nedgang¨. Det er her at vi kapitulerer vår bevissthet til en drømmende stat og blir tapt i den skyggefulle verden av skyer.
Tekla ble grunnlagt med sikte på å oppdage det beste sengetøyet som mulig. Hensikten er å fremheve stoffets natur og deres inneboende egenskaper. Vi tror at tekstiler har en viktig rolle i hvert hjem: de kan forandre atmosfæren og endre måten du oppfatter ditt private rom på. Det er vår raison d’être: å vise betydningen av hjemme tekstiler og hvordan de, subtile så høyt, kan gjøre forskjell i hverdagen.

Biografi

 

Oppvokst i den lille kystbyen Marstrand i den svenske skjærgården, brukte Charlie sine første arbeidsår som seilmaker mens han seilte det svenske landslaget før han krysset over til fashion. Her fortsatte Charlie på svensk motehus, Acne Studios, i mer enn et halvt tiår.
Med TEKLA refererer Charlie nysgjerrigheter fra oppdragelsen i Marstrand ‘s naturlige omgivelser i takt med hint til moderne arkitektur og design fra Eero Saarinen, KenPrice, AgnesMartin og AlvarAalto.

TEKLA Sengetøy Bomull, Ash Black

Delikate fager i de beste kvaliteter mot huden. Sengetøyet kommer i bomull og i slutten av oktober kommer det også i lin. Og vi må få dele at prisene er overkommelige:)

Drøm deg bort med TEKLA her.