Glass boblene

Så rent, så enkelt og så klart. Runde former i tynt glass er så skjørt at det fenger oppmerksomheten. Selv om det er så usynlig er det så perfekt.

Boble vasene fra Serax er vaser som blir brukt til alle anledninger og årstider. Bruk dem til små blomster fra hagen, rester fra en bukett eller en liten kvist fra en busk.

Marble Light designet av Studio Vit for &tradition.

Elegansen i Marble Light  er resultatet av Studio Vit´s oppmerksomhet på detaljer og dedikasjon til å perfeksjonere og redusere former. Laget av italiensk carrara marmor og munnblåst borosilikatglass, de høykvalitetsmaterialene og de rene geometriske former som brukes til marmor, skyver lyset mot kunstobjektets rike. Likevel finner du lekenhet i  den arketypiske lyspæreformen som oppfyller &traditions andre kriterier – innovasjon.

Det bobler over

Glass boblen

Skap den delikate rene stilen med sandfarget Marmor bord fra Ox Denmarq 4575,- Hvit lys fra Tallow 199,- Det mykeste pledd fra Society 3999,-  Marble light bordlampe fra &tradition 1995,- Det sorte sengetøyet er fra TEKLA. Kommer i butikken senhøst 2018.

Minimalistisk og nydelig

Lampen er et dekorativt objekt.

Få stilen her