Deilig på soverommet

Vi har laget drømme soverommet. Her er det nydelige materialer i lin og ull. Smaken av det grønne friske, og det lyse rene.

Hos Bohemia finner du Society Limonta, Italiensk og kjent for sin høye tekstilkvalitet. Society fører det lekreste sengetøy, puter, gardiner, pledd og mye mer. Vi kan bestille alt du ønsker til rommet ditt fra Society.

Gardinene bestiller vi på mål, så her er mulighetene mange. Ta turen innom og vi viser deg farger og kvaliteter. Evt kontakt oss på mail info@bohemiashop.no

Nattbordene på bildene er GRAY serien fra Gervasoni1881. Vi liker den lille skjulte skuffen under bordet. Se gervasoni1882.it for å se hele kolleksjonen. Ta kontakt for priser.

Bla deg gjennom flere bilder

Vitrineskap fra Lindebjerg -We love

Vi drømmer om et lintøyskap, det trenger ikke være stort. Men stort nok til å romme sengetøy, sengeteppe, håndklær og kanskje noen puter.

Bruker du litt tid kan det se veldig innbydende ut, og da er det mye kjekkere å bytte på sengen og holde orden.

Vitrineskap fra Lindebjerg kommer i flere størrelser og er vårt mest solgte møbel i butikken. De passer hos de fleste med sitt enkle og klassiske uttrykk og så liker vi måten det slipper inn lyset fra alle sider (ikke bak)

Mer info i nettbutikk eller lindebjergdesign.dk

Vi levere dette skapet til veikanten utenfor huset ditt uten særlig ekstra kostnader, varierer av hvor i landet du bor.

Flowerpot lampene fra &tradition er helt rå på nattbordet. De er enkle, tar liten plass og gir et veldig fint og funksjonelt lys.

Flowerpot kommer i flere farger, og alle er fine. Men vi er veldig begeistret for den matte sorte som ble fast sortiment i mars. Endelig:)

Du finner dem i nettbutikken.

Her finner du produktene