BAMBUS TIL SOMMEREN

TINE K HOME BAMBED M/PUTE flere farger

SLOW COLLECTION –

Bli inspirert av den nydelige tidløse Bambus kolleksjonen fra Tine K Home. Aldri før har den vært mer i vinden og den vokser for hvert år som går. I utlandet er forbrukeren helt vill etter kolleksjonen og ventelisten kan være lang.

I kolleksjon finner du lounge sofa, stoler, store og små. Bord, krakker, lamper kurver osv…

For ikke å snakke om de delikate tekstilene. Vi har plukket ut de fineste putetrekkene som går i hvit lin, himmel blå og en dus rust. Du får en naturlig og innbydende fargeskala. Vi elsker det.

Vi elsker SLOW LIVING og alle produkuktene er håndlaget og laget med kjærlighet.

TINE K HOME BAMSHELF HYLLE
tine-k-home-ceiling-lamp-shade-iron-raffia-xl

Vedlikehold av Bambusmøblene

Bambus møblene fra Tine K Home har vært vår hagemøbel favoritt i mange år. Mangle lurer på hvordan klarer bambusen seg i det nordiske klimaet.

ANBEFALES: Lagre dem tørt når sommersesongen er over.

MØBLER I BAMBOO – Utendørs bruk

For utendørs bruk kan overflaten samle mugg, men som bambus er motstandsdyktig, er muggen bare overfladisk, siden muggen aldri kommer inn i bambusen. Mugg er veldig lett å fjerne fra overflaten ved å følge under rengjørings- og vaskeanvisning 1 + 2. Følg 3 + 4 for optimale resultater.

Sørg for at møblene er plassert på en tørr overflate for å unngå at bena absorberer vann, og lagre bambusmøbler i tørrventilert miljø i høst og vinter.
Vi anbefaler at du vasker utendørs bambusmøbler før hver sesong. Gjenta vasken et par ganger i løpet av sesongen, og gjør vasken på en solrik dag for å få de beste resultatene.

1) Bruk en rengjøringssvamp og / eller skurepulver med slitende effekt for å fjerne smuss, flekker og mulig mugg.
2) Skyll godt med rikelig med vann for å fjerne all såpe og smuss.
3) Spray med et rengjøringsmiddel som inneholder klor, ammoniakk eller eddik direkte på bambus, la det på en stund, skyll godt med vann og la det tørke helt i solen for å få best mulig resultat.
4) For ekstra behandling i slutten av sesongen – før vinterlagring – anbefaler vi deg å behandle bambus med et skum og muggemiddel. Ta kontakt med din nærmeste dagligvarebutikk for å få best mulig utvendig trebehandling for å unngå sopp og mugg i et vått og fuktig vinterklima.

Eller kjøp vårt Bambus cleaner her 349,-

tine-k-home-bambus-rens

Alt av hagemøbler og bambus kan bestilles. Finner du ikke det du leter etter i nettbutikken, ta kontakt med oss og vi hjelper med pris, leveringstid og frakt.

Ta en titt i den inspirerende katalogen fra Tine K Home

SLOW COLLECTION