August favoritter til hjemmet

August er som slutten på noe og begynnelsen på noe annet. Vi tenker alltid at vi starter med blanke ark, nesten mer enn nyåret.

Det er fortsatt lyst ute og dagene nytes maksimalt. Vi vil ikke gi slipp på noe som er så godt som sommeren. Alikevell  flytter vi oss sakte men sikkert mer og mer inn i hjemmet.

Vi gjør det med lyse farger, vi ønsker å forlenge dagene våre. Vi bringer blomstene inn, klipper av det vi kan for å nyte synet av det grønne friske inne. Vi begynner å planlegge hvordan vi vil ha det rundt oss, med farger, materialer og ting. Vi vet at fremover skal vi være mye mer inne og vi ønsker å ha det behagelig og fint rundt oss.

Så med små detaljer kan mann skape en ro i hjemmet. Det er alltid gøy med noe nytt. Og har du alt du trenger da syns hvertfall vi det alltid er kjekt med friske blomster, duftelys eller en ny deilig håndsåpe. For noe MÅ vi bare ha:)

Herman Stool 1349,- Marmorbord 4499,- Begge fra ferm LIVING

Det er de små detaljene som gir et personlig preg

Skap refleksjoner med bord speilet AURA fra NEW WORKS 629,-. Verdens fineste vase  fra NUDE collection  999,-  Flowerpot bord lampe fra &tradition 2495,-

Produkter fra Aésop er like dekorative som der er gode.

Bord speilet Table mirror Aura fra New Works

BOHEMIA-14.august-getthelook_74

Rundt marmorbord fra Ferm Living er endelig på lager.

Kjøp August favorittene her